• ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - SENSITIV IMAGO


  - Ακριβείς διαγνώσεις για όλα τα όργανα και συστήματα ανθρώπινου σώματος.
  - Προβολή παθήσεων που έχουν ρίσκο να εξελιχθούν.
  - Προβολή των παρόντων παθογόνων οργανισμών στα όργανα και συστήματα.
  - Προβολή των αλλεργιογόνων, τα οποία είναι επικίνδυνα για τον ασθενή.

  Επικοινωνήστε Μαζί μας
 • ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


  Η δεδομένη λειτουργία επιτρέπει την πραγματοποίηση άμεσης ανάλυσης της παθολογικής κατάστασης ενός συγκεκριμένου οργάνου.

  Επιτρέπει επίσης να καθοριστούν οι πιθανότερες διαδικασίες, περιγράφοντας την παθολογική κατάσταση ενός οργάνου, να χορηγηθούν τα σκευάσματα για την βελτίωση της υγείας, επιδρόντας στο παθολογικό κέντρο και αυτό θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη πάλη ενάντια στις παθολογικές διαδικασίες και την αφαίρεση μιας λοίμωξης, το ταχύτερο δυνατόν.
 • 1
 • 2

Η Μέθοδος

Σχήμα Λειτουργίας

Oι δυνατότητες της Sensitiv imago ανοίγουν μια νέα προοπτική για την ιατρική του 21ου αιώνα και παρέχει στο ιατρικό επάγγελμα μια φαρέτρα θεραπευτικών μέσων, που είναι ίσα με τα φαρμακευτικά σκευάσματα και είναι αποτελεσματικά για ένα αριθμό ανίατων παθήσεων.

Τα Συστήματα της Sensitiv imago είναι οι πιο πρωτοπόρες πληροφοριακές τεχνολογίες, τις οποίες σήμερα, στην αρχή του αιώνα, μπορούμε να κατατάξουμε μεταξύ των πιο εκπληκτικών και υποσχόμενων επιτευγμάτων των σύγχρονων φυσικών επιστημών. Στον τομέα διαγνωστικού εξοπλισμού είναι μοναδικό στον κόσμο και βασίζεται στη φασματική ανάλυση του μαγνητικού πεδίου δινών βιολογικού αντικειμένου.

Χάρη στο ευρύ φάσμα παθήσεων που μπορούν να θεραπευθούν με το σύστημα Sensitiv imago (διάγνωση και θεραπεία ), το όλο σύστημα συνιστά ένα σημαντικό όπλο στα χέρια των ιατρών. Η ιατρική θεραπεία συνίσταται από 5 - 15 συνεδρίες των 30 λεπτών η κάθε μία, που γίνονται κάθε μέρα και ολοκληρώνεται σε 5 - 15 μέρες ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή και το χαρακτήρα της νόσου.

Για πολλά χρόνια οι επιστήμονές διεξήγαγαν τις έρευνες των μη γραμμικών διαγνωστικών συστημάτων. Με το χρόνο αυτή η μέθοδος γίνεται όλο και δημοφιλέστερη, αξιόπιστη και ακριβής. Και ως αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών δημιουργήθηκε ένα σύστημα έρευνας, αναγνωρισμένο από την σύγχρονη ιατρική, που επιτρέπει την παρακολούθηση των οποιωνδήποτε καταστάσεων του οργανισμού μέσω των μεταβολών χαρακτηριστικών των κυμάτων των ιστών του σώματος.

Τα Ηλεκτρομηχανολογικά συμπλέγματα SENSITIV IMAGO παράγουν:

 • Ανάλυση πολλών παράγωνων του συστηματικής και οργανικής ομοιοστασίας.
 • Ανακαλύπτουν τις ασθένειες πού παρουσιάζουν στον οργανισμό και δυνατές αιτίες της καταγωγής τους.
 • Καθορίζουν τις ασθένειες που είναι στην φάση του ρίσκου εξέλιξης.
 • Εκτιμούν την βιολογική δραστηριότητα της μικροχλωρίδας.
 • Μην παρεμβατική μέθοδος αναλύσεων:
  Βιοχημική ανάλυση αίματος, ανάλυση της μικροχλωρίδας του οργανισμού (παρουσία ιών, βακτήριων, παράσιτων).
 • Κάνει ανάλυση της κληρονομικής προδιαθέσεως.
 • Ανακαλύπτουν τα αλλεργιογόνα και τις αίτιες τους.
 • Χαρακτηρίζουν τις αλλαγές στα όργανα:
  ειτουργικές ή οργανικές.
 • Καθορίζουν οξική και αλκαλική ισορροπία στους ιστούς.
 • Δίνουν τις συμβουλές, όσοι αφορούν δίαιτα, σύμφωνα με την ομάδα αίματος (αποκλείω-συμβουλεύω).
 • Επιτρέπουν να διαλεχθεί ατομικό σχήμα θεραπείας και να καθοριστεί ατομική λειτουργική δόση των φαρμάκων με την μέθοδο δοκιμής της δόσης στην ιδιαίτερη κάμερα του μηχανήματος.
 • Αυτή η διαγνωστική επιτρέπει να λύσετε προβλήματα βάρους, ακόμα και να έχετε οποιαδήποτε σειρά από τα προτεινόμενα φάρμακα, και να μάθετε την αντίδραση του οργανισμού σας σ’ αυτά τα φάρμακα, πριν αρχίζετε να τα παίρνετε.

Μικροχιλιοστομετρική Θεραπεία

Κύρια πλεονεκτήματα της μικροχιλιοστομετρικής θεραπείας

Η Μυ- Ρα θεραπεία ( ΜΤ )είναι μεν όμοια με το βελονισμό, αλλά πιο βελτιωμένη στο ότι είναι πιο αποτελεσματική, πιο ασφαλής και περισσότερο ανεκτή.

O EMR (ηλεκτρο-μαγνητικός συντονισμός) έχει τη χαμηλότερη ένταση από οποιοδήποτε ρεύμα που επηρεάζει τον οργανισμό και επιδρά στον οργανισμό δια μέσου των ενεργειακών καναλιών πληροφοριών.

Η μη επεμβατική μέθοδος αποκλείει την πιθανότητα μολύνσεως του οργανισμού.

Η Μο-Ρα θεραπεία (ΜΤ ) είναι αποτελεσματική σε εκατοντάδες παθήσεις και δεν έχει ισοδύναμη στην ιατρική.

Αποτελεσματικότητα στη θεραπεία

Η χιλιοστομετρική θεραπεία έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική σε χιλιάδες ασθενών σ’ όλο τον κόσμο, ειδικά στη θεραπεία των ακόλουθων παθήσεων: κεντρικές και περιφερειακές διαταραχές του νευρικού συστήματος, γαστρεντερικό, αρθρίτιδα, ουρολογικές και γυναικολογικές παθήσεις, δερματικές παθήσεις (έκζεμα και άλλες), επιπλοκές από ινσουλίνη-εξαρτώμενο και μη διαβήτη, ως προφυλακτική εναντίον επιπλοκών ογκολογικών παθήσεων, αλκοολισμός και φαρμακευτική εξάρτηση, κατάθλιψη, πρώιμα στάδια αδιαθεσίας από ακτινοβολία, επώδυνα σύνδρομα διαφόρων παθήσεων.

Η αξία της ΜΤ ως μιας θεραπείας ικανής να εξασκεί μια διορθωτική επιρροή στο επίπεδο των βασικών διαδικασιών του κεντρικού νευρικού συστήματος, είναι καθαρή. Η ικανότητα να επιλέξει τη σωστή συχνότητα επιτρέπει στο θεραπευτή να εφαρμόζει θεραπεία σύμφωνα με την ευρέως αποδεκτή ιατρική προϋπόθεση: “Να θεραπεύσεις τον ασθενή, όχι τη νόσο”(1). Στην περίπτωση αλκοολισμού ή φαρμακευτικής εξάρτησης η ΜΤ είναι ικανή να επηρεάσει τα αισθήματα και τη φαντασία μειώνοντας τα συμπτώματα του συνδρόμου στέρησης. Τα αναλγητικά αποτελέσματα της ΜΤ μπορούν να εξηγηθούν από την 5πλάσια – 10πλάσια συγκέντρωση απιοειδών ορμονών στο κυκλοφορικό σύστημα.

Η αποτελεσματικότητα της ΜΤ είναι ειδικώς έκδηλη στις θεραπείες των πεπτικών ελκών. Το ποσοστό επιτυχίας της ΜΤ είναι πάνω από 96% και η διάρκεια της θεραπείας μειώνεται κατά 3 - 4 φορές ενώ και η συχνότητα υποτροπών γίνεται 4 - 5 φορές σπανιότερη. Η ΜΤ επίσης δίνει ένα 70% - 96% επιτυχία στη θεραπεία της νεογνικής εγκεφαλικής παράλυσης. Όμοια αποτελέσματα έχουν καταγραφεί στη θεραπεία άλλων παθήσεων.

Η μέθοδος της εξέτασης.

 • Ο ασθενής θα φορέσει τα ηχιακά
 • Στα χέρια θα πάρει τα ηλεκτρόδια
 • Ο λάζερ σαρωτής θα κατευθυνθεί στο κεφάλι
 • Τα πρόγραμμα θα αρχίσει να λειτουργεί

Η διαδικασία περιέχει 4 συνεχείς στάδια

 1. Η μάζεμα της πληροφορίας (15-20 λεπτά) για την λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων,
 2. Η επεξεργασία των πληροφοριών από τον ειδικό,
 3. Ο γιατρός δίνει στον ασθενή το γραπτό πιστοποιητικό υγείας με πολύχρωμες εκτυπώσεις της κατάστασης των οργάνων και των συστημάτων.
 4. Ατομική εκλογή των φαρμάκων, η εξέταση της δραστηκότητάς της και της αντοχής αυτού του οργανισμού. Η καθώρηση της η πιο αποτελεσματικής δόσης των φαρμάκων με τον μέθοδο του τεστ σε ειδική κάμερα του μηχανήματος.

Ο εφοδιασμός SENSITIVE IMAGO αυτόματα επιλέγει τα φάρμακα για τον ασθενή.

Στην βάση δεδομένων υπάρχουν τα φάρμακα πολλών εταιρειών που παράγουν τα φαρμακολογικά και ομοιοπαθητικά φάρμακα, φυτοφάρμακα και βιολογικά πρόσθετα. Έκτος από αυτό μπορείτε να προσθέσετε βιοενεργητικά χαρακτηριστικά για κάθε φάρμακο στην βάση δεδομένων του μηχανήματος, βάζοντάς το στην μαγνητο-οπτική εγωτερική κάμερα, που υπάρχει στο σύμπλεγμα.

Vegeto Test - Δοκιμή Φαρμάκων

Προσωπική επιλογή σκευασμάτων για βελτίωση της υγείας.

Vegeto-test (δοκιμή φαρμάκων)

Το πρόγραμμα «Sensitive Ιmago » είναι ελκυστικό, επειδή επιτρέπει μια προσωπική επιλογή προληπτικών σκευασμάτων με κίνητρο την βελτίωση της υγείας. Αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από μια τεράστια βάση δεδομένων, που συμπεριλαμβάνει αλλοπαθητικά και ομοιοπαθητικά σκευάσματα, βοτανική ιατρική και συμπληρώματα διατροφής, όπως και το «Vegeto-test» (δοκιμή φαρμάκων) και την «συγκριτική ανάλυση». Αυτές οι λειτουργίες δείχνουν στον εξεταζόμενο ασθενή την εικονική κατάσταση του συγκεκριμένου οργάνου του/ της, αφότου αυτός/ αυτή έχει πάρει τα συνιστώμενα σκευάσματα.

Όταν υποβάλλεστε στο vegeto-test, τα χαρακτηριστικά του εύρους - συχνότητας ενός συγκεκριμένου οργάνου συγκρίνονται δυναμικά με ένα ηλεκτρομαγνητικό ενεργητικό διάγραμμα του επιλεγμένου σκευάσματος.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο vegeto-test, μπορούμε να προβλέψουμε την κατάσταση ενός οργάνου μετά από μια εικονική ιατρική θεραπεία με το συνιστώμενο σκεύασμα. Για να επιλέξουμε το αποτελεσματικότερο σκεύασμα για κάθε όργανο ή για κάθε παθολογική διαδικασία, διάφορα σκευάσματα μπορούν να δοκιμαστούν. Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα του «Vegeto-test» και την λειτουργία «συγκριτικής ανάλυσης», ο ειδικός μπορεί να επιλέξει το αποτελεσματικότερο σκεύασμα. Η επιλογή αυτή θα γίνει βάσει των ενδείξεων της συσκευής, αντί βάσει μιας υποκειμενικής άποψης του ειδικού. Αυτός είναι ένας τρόπος να γίνει μια προσωπική επιλογή για το σκεύασμα βελτίωσης της υγείας και να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα καλυτέρευσης της υγείας.